nlenfrde

bel ons nu

Zaterdag 6 Mei 2017 was het nationale reddingboot dag, ook bij ons stonden de deuren vanaf 10 uur wijd open voor alle geïnteresseerden. De ochtend begon wat onstuimig, met veel wind en wat bewolking. Dit weerhield onze gasten echter niet van een bezoekje, stipt om 10 uur kwamen de eerste gasten. En al snel werd het gezellig druk.


Vroeg in de ochtend mochten wij ook Samantha ontvangen, deze jongedame is groot fan van de KNRM en de kustwacht helicopter en verkoopt via haar eigen website, www.dekustwachtheli.nl zelfgemaakte sleutelhangers, armbandjes en minions, de opbrengst daarvan doneert zij aan de KNRM. Wij vonden het dan ook erg leuk dat we zo’n grote KNRM fan mochten ontvangen. WhatsApp Image 2017 05 07 at 00.34.52


Door de noordoostelijke wind stond het water redelijk hoog, waardoor sommige bezoekers al natte voeten hadden voor ze aan boord van de reddingboot waren, dit mocht de pret echter niet drukken, vele blije gezichten gezien en enthousiaste reacties mogen ontvangen.
Aan het begin van de middag werd het wolkendek dunner, en kwam de zon tevoorschijn wat de dag alleen maar mooier maakte.
Over de hele dag heen hebben we zo’n 200 bezoekers mogen ontvangen waarvan en diverse donateur zijn geworden, waarvoor nogmaals onze hartelijke dank, zonder trouwe donateurs kunnen wij niet bestaan!


De vrijwilligers van ons reddingsstation kijken zeer tevreden terug op een geslaagde dag, en we bedanken alle bezoekers en in het bijzonder onze donateurs van harte voor hun bezoek. Graag zien we jullie allemaal weer terug op zatredag 28 april 2018 voor de volgende editie van reddingbootdag!

Bekijk ook de foto’s en video op onze media pagina.