De Vrijwilligers

Wie zijn wij? Wij zijn een reddingsorganisatie die zich inzet voor het redden van mens en dier op het water.

Wat zijn wij? Wij zijn een organisatie die bestaat uit een 20 tal vrijwilligers. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar klaar staan om mensen op het water te helpen in noodsituaties.

Wat doen wij? Wij zijn een groep vrijwilligers die het mogelijk maakt om bij nacht en ontij mensen in nood op het water te helpen! We hebben een team van enthousiaste mensen die er samen voor zorgen deze taak naar behoren uit te voeren. We oefenen elke week op donderavond vanaf half acht. 

Wat willen wij? Wij zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers die ons team komen versterken. Heb jij affiniteit met het water? Ben jij enthousiast en wil jij je enthousiasme inzetten om samen met ons mens en dier in nood te helpen, dan ben jij degene die wij zoeken!

Wat verwachten wij van jou? Wat we van jou verwachten is gedrevenheid, plezier, de rust kunnen bewaren in noodsituaties en in teamverband kunnen werken. De rest leren wij je allemaal.


Lijkt dit je wat, ben jij tussen de 18 en 45 jaar en woon je binnen een straal van 15 minuten rijden van ons station, neem dan contact met ons op via info@reddingsstation.nl

Want wij zijn op zoek naar jou!Highslide JS


Powered by WebUser